Сплави от цветни метали (блок)

 Фирмата произвежда по европейски стандарт EN1982:2008

следните сплави:

          -Медно-цинкови сплави – на блок и отливки

          -Медно-калаени сплави- на блок и отливки

          -Медно-калаени-оловни сплави- на блок и отливки

          -Медно-алуминиеви сплави- на блок и отливки

          -Медно-никелови сплави- на блок и отливки

           -ФОСФОРНА МЕД/CuP8-12%/ на блок и гранули

 

 

 

Share
Total Page Visits: 1968 - Today Page Visits: 3