Галерия

 

 

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

play-rounded-fill
 
play-rounded-fill

 

 

Центробежно леене на детайли

 

 

 

 

Преработка на кабели

   

 

 

 

Обработени бронзови и месингови втулки

   

 

 

 

Алуминиеви сплави

   

 

 

 

Калаено-фосфорен бронз

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
Total Page Visits: 1826 - Today Page Visits: 3